Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Müdürü Mehmet Akif Fencioğlu, bölge karmasının Erzurum çalışmaları hakkında bilgi verdi.
Fencioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “İlk antrenmanımızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu süreçte bizlerden desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Bölge ASKF Başkanlarımıza, TÜFAD Şube Başkanlarımıza ve antrenörlerimize teşekkürlerimizi sunarız.
Ayrıca, gerçekleştirilen antrenman sonrasında sporcularımıza yapılan tatlı ikramı dolayısıyla Erzurum ASKF Başkanımız Suat Hayrı Güneş'e destek ve katkılarından ötürü şükranlarımızı arz ederiz. Birlik ve beraberlik içerisinde, Doğu Anadolu futbolunu en iyi şekilde temsil etmek adına çalışmalarımıza devam edeceğiz ” ifadelerini kullandı.
Esra Arpa/ Pusula