Bu sezonda o kurtardı! Galatasaray'da Berkan Kutlu sevinci

Trendyol Süper Lig'in 36'ncı hafta karşılaşmasında deplasmanda Fatih Karagümrük'ü 3-2 mağlup eden Galatasaray'da Berkan Kutlu maça damga vurdu. Milli futbolcu, attığı golle her sezon kritik gol atan kurtarıcılardan biri olmayı başardı.

Gazete Güncel- Ne Icardi ne Mertens ne de Barış Alper Yılmaz... Galatasaray'ın en kritik virajında sahaya damgasını vuran isim Berkan Kutlu oldu.

26 yaşındaki futbolcu, her şampiyonluk sezonu çıkan kurtarıcı isimlerin arasına adını yazdırmayı başardı. 81. dakikada Kerem Demirbay'ın yerine oyuna giren Berkan, 90. dakikada skor 2-2 devam ederken ceza yayı üzerinde önüne düşen topu, Hakim Ziyech'i aratmayan bir vuruşla ağlarla buluşturdu.

Berkan'ın bu golüyle galip gelen Galatasaray, en yakın rakibi Fenerbahçe ile arasındaki 6 puanlık farkı korudu ve şampiyonluk yolundaki büyük avantajını korudu. Bu, aynı zamanda bu sezon Berkan'ın ligdeki ilk golüydü.

Fanatik

Spor Haberleri

Halk Oylaması ile Emircan Haney Dünya’da “Yılın Okçusu”
İşte Arda Güler'in yeni adresi
Erzurumspor'a müjde: TFF duyurdu
Erzurumspor ve Esenler Erokspor'un başarısındaki sır ortaya çıktı
Fatih Terim'den TFF 1. Lig ekibine şartlı anlaşma