Burak Elmas yönetiminin ilk transferi; Jorman Campuzano

Arjantin basını, Galatasaray'ın Boca Juniors forması giyen 25 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusu ile anlaşmaya vardığını yazdı. Haberde Sarı-Kırmızılıların bu transfer için Arjantin ekibine 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyeceği belirtildi.

Erzurum Güncel- Arjantin basınına göre Jorman Campuzano, Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Boca Juniors forması giyen 25 yaşındaki Kolombiyalı orta saha oyuncusu için Burak Elmas yönetimi, 3 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

2023 sezonu sonuna kadar kulübü ile kontratı bulunan Campuzano, Sarı-Lacivertliler ile 62 maçta sahaya çıkarken, 2 gol atıp 1 kez de asist yaptı. Boca öncesinde ise Kolombiyalı oyuncu, ülkesinde Atletico Nacional ile 38 maçta sahadaydı.

Spor Haberleri

Benfica Fenerbahçe maçı şifresiz kanalda yayınlanacak
Barış Alper Yılmaz Galatasaray kararını verdi
Erman Toroğlu'ndan Galatasaray'a Osimhen uyarısı!
Zirveden dibe