Çocuğu kocasından çıkmayan Meral, Seda Sayan'ın programına damgasını vurdu!

Seda Sayan'ın programında merak edilen DNA testi sonuçlandı. Çocuğun kocasından olmadığı anlaşılan kadın, "Yoğurtçu Bayram isteğim dışında benimle birlikte oldu." diyerek bomba bir itirafta bulundu.

Erzurum Güncel- Show TV'de yayınlanan Seda ve Uğur'la programında şok bir itiraf yaşandı. İbrahim Bey, üçüncü çocuklarının kendisinden olmadığını iddia etmiş ve 3 kez DNA testi yaptırmıştı. Meral Hanım da yapılan DNA testlerine güvenmediği için canlı yayına gelmişti.

"BENİMLE RIZAM DIŞINDA BİRLİKTE OLDU"
Meral Hanımın 3. çocuğunun yoğurtçuluk yapan Bayram Bey'den olabileceği iddia edilmişti. Meral Hanım bu iddiaları her seferinde reddetmişti ama DNA testinden çocuğun kocasından olmadığı kesinleşince canlı yayında fenalaştı. Meral Hanım, "Yoğurtçu Bayram isteğim dışında benimle beraber oldu, çocuk ondan olabilir" deyince stüdyo buz kesti.

Genel Haberleri

Hangi 25 ilçe il olacak? Sayı 106'ya çıkacak ama '100' numaralı plakayı kimse istemiyor
Beyaz et soruşturmasında gözaltına alınan 29 şüpheliye adli kontrol
Ekim ayında Meclis'e sunulacak! Yeni resmi tatil geliyor