Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada "Asgari ücrete enflasyonun 3 puan üzerinde artış yapıldı. Dikkat edin burası çok önemli, 2002'den bu yana yüzde 154 düzeyinde yükselmiş bulunuyor" dedi.

Erzurum Güncel- İşte Erdoğan'ın asgari ücrete ilişkin yaptığı açıklama:

Biz asgari ücreti hiç bir zaman enflasyonun altında vermedik. Bu çark dönecek arkadaş. Bizim sözümüz ne asgari ücretle işçimizi ezdirmemek. Ezdirmedik bu zamana kadar, ezdirmeyeceğiz. 2002'ye göre reel olarak yüzde 154 olarak yükselmiş bulunuyor. Öyle bir kampanya yürütüyorlar ki fabrikalar çalışmasın istiyorlar.

Bilişim vadimiz ile sisteme yeni ve güçlü bir aktörü daha dahil ediyoruz. Bilişim Vadisi ile savunma sanayiindeki başarımızı farklı alanlara da taşımayı hedefliyoruz. Biz bu güce, iradeye, teknik bilgiye, insan gücüne sahibiz, Yeter ki kendimize inanalım. Türkiye artık yeni teknolojilerin sadece pazarı değil. Bunları üretip pazarlayan bir ülke haline gelecek.

Gündem Haberleri

2,2 Milyar TL'lik Vurgun İddiasında 'WhatsApp' Yaptırımı: İfadeye Bile Çağrılmadılar
Kaymakam ile başsavcının 'patates' kavgasının perde arkası ortaya çıktı
Fon Koordinasyon Kurulu 2. kez toplandı: Geri ödeme takvimi ele alındı