Dadaş'ın enerjisi yerinde

ASTOR Enerji Şanlıurfa hazırlıkları tam gaz. Teknik Patron Hakan Kutlu oyuncularını “Sakın rehavete kapılmayın” diye uyardı. Futbolcuların keyfi ve morali yerinde.

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, ligin 21. Haftasında oynanacak olan ASTOR Enerji Şanlıurfaspor maçı hazırlıklarına tüm hızıyla devam ediyor.

Ligin ikinci yarısında üç maçtan 7 puan çıkaran Teknik Patron Hakan Kutlu yönetimindeki Dadaşlar, Pazar günü de Güneydoğu Anadolu Temsilcisini eli boş göndererek, hanesine üç puan daha eklemek için harıl harıl çalışıyor. Mavi-beyazlıların antrenmanları hırslı ve neşeli geçiyor.

Kazım Karabekir’de Şanlıurfa provası

Teknik Patron Hakan Kutlu yönetimindeki Erzurumspor, mutlak üç puan parolasıyla Şanlıurfa’ya bilenirken, futbolcuların hırslı ve moralli oldukları gözlerden kaçmadı.

Mavi-beyazlılar, Kazım Karabekir Stadı’nda yaptığı çift kale maçıyla Pazar gün oynayacağı Şanlıurfa müsabakasının provasını yaptı. Teknik Patron Hakan Kutlu, oyuncularına Pazar günkü mücadelede yapmaları gerekenleri tek tek anlattı.

Nurullah Pala/ Pusula

Spor Haberleri

Spoer yazarları, Galatasaray-Fenerbahçe maçını değerlendirdi
Büyük Fatih Terim sürprizi!
Astrolog Meral Çolak, 14 ay önce dün akşamı bilmiş!
Ve Cenk Tosun transferini duyurdular!
Mert Hakan Yandaş'tan Kerem Aktürkoğlu'na cevap! "5'e 1 dayak yerken"