Dadaşın kupası İstanbul'da

Erzurumspor FK, İstanbul’da düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri’ne store mağazası ve kupa ile katıldı. Stant açan Erzurumspor Store Mağazası’nın ilk ziyaretçileri de MHP Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın ile MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ile taraft

Gazete Güncel- Şampiyon Erzurumspor, Erzurum Konfederasyonu(ERKON) tarafından İstanbul’da düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri’nde kupa ve store mağazası standı ile  yer aldı. 
4 Haziran’da başlayan ve resmi açılışı dün yapılan Erzurum Tanıtım Günleri’nde sahnenin sağ tarafına İngiltere Premier Ligi’ne yükselen Erzurumlu Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City, sol tarafa ise TFF 1.Lig’de şampiyon olarak Süper Lig’e yükselen Erzurumspor’un afişleri asıldı.

Eski Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’ndeki tanıtım günlerinde Erzurumspor’un şampiyonluk kupası da İstanbul’daki taraftarla buluşturuldu. 

Erzurumspor FK’nın store mağazası da tanıtım günlerinde bir stant açtı. Erzurumspor Yönetim Kurulu Üyesi Yavuz Tahtacı yönetimindeki store mağazasında, kulübün tanıtımı yapılan ehram ve diğer sezon formaları ile çeşitli hediyelerden oluşan ürünler satışa sunuldu. Store mağazasının ilk ziyaretçileri Erzurumspor taraftarları ile birlikte katılımcılar ve  MHP Milletvekili Prof.Dr. Kamil Aydın ile MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül ile taraftarlar oldu.

Vedat Refayeli

Spor Haberleri

Erzurumspor FK'da forma umudu kupaya kaldı
Erzurumspor'da üç seri birden bitti!
Yıldız ismi duyurdular! Türk futbol tarihine geçecek rekor bonservis
Bu nasıl tesadüf! Conceiçao'nun yanındaki isimler tanıdık çıktı
Koca kentin tek umudu Hülya Avşar: Bizi bir tek o kurtarır