Davutoğlu'ndan Sinan Ateş paylaşımı 'Siz sustukça ben soracağım'

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sinan Ateş cinayetiyle ilgili paylaşımda bulunarak "Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hala sessiz. Neyi bekliyorsunuz?" ifadelerine yer verdi.

Erzurum Güncel- Ülkü Ocakları’nın eski başkanı Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt’la 30 Aralık’ta Ankara’nın Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi 1456 Sokak’taki İnci Apartmanı’ndan çıktıkları sırada motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

Başından yaralanan Sinan Ateş kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu da söz konusu cinayet için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu tepkisiz olmakla suçlayarak 'her cuma aynı soruyu onlara soracağım' demişti.

Siz sustukça ben soracağım

Ahmet Davutoğlu bugün de cinayetle ilgili paylaşımda bulundu. Davutoğlu şu ifadeleri kaydetti

Sinan Ateş öldürüleli, 10 hafta, 70 gün, 1680 saat geçti. Bahçeli, Erdoğan ve Soylu hala sessiz. Neyi bekliyorsunuz? Siz sustukça ben sormaya devam edeceğim.

Siyaset Haberleri

Bahçeli'nin “Selam söyleyin” sözünün perde arkası! Adres Demirtaş değil Öcalan'mış
Fatma Betül Sayan Kaya'nın koltuğuna oturdu! İlk sözleri dikkat çekti
Fon soruşturmasında bakan yardımcısının damadı İskender Balcı'nın da aralarında olduğu 4 kişi tutuklandı
Can Atalay'dan 24 Saatlik Açlık Grevi Kararı