Dayakçı kızlara bir darbe de üniversiteden!

Trabzon'da sosyal medyada tartıştıkları kızları evlerinde dövüp kameraya alan 3 kıza okudukları üniversiteden bir dönem uzaklaştırma cezası verildi.

Erzurum Güncel- Tartışıp evlerine çağırdıkları Esra K. ve Kübra T.'yi döven, görüntülerini de sosyal medyada yayınlayan 3 üniversiteli kız hakkındaki iddianameyi mahkeme kabul etti. 

Habertürk'te yer alan habere göre, Trabzon 4. Asliye Ceza Mahkemesi, duruşma tarihi olarak 4 Temmuz'u belirledi. Hasibe H., Nurçin Ç. ve Mihriban Y.'ye bir darbe de okudukları Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden geldi. 

3 arkadaş bir dönem uzaklaştırma cezası verdiklerini belirten Rektör Prof. Dr. Süleyman Baykal, "Adli boyut bitince dosyayı yeniden ele alacağız ve ikinci bir ceza daha vereceğiz' dedi. 

Trabzon'da 46 yıl hapis istenen kız öğrenciler konuştu: Adam mı öldürdük?

Bodrum Haberleri

Bodrum’da Yeni İtfaiye Hizmet Binası Törenle Açıldı
Bodrum su sorununu denizden çözecek
Bodrum'da Orman Yangınlarına Karşı Mücadele Çalışmaları Sürüyor:
Dilan Çıtak polisin üzerine araba sürüp olay çıkardı!
NBA yıldızının bir gecelik Bodrum eğlencesi pahalıya patladı!