Dilipak'tan zehir zemberek sözler

Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında çok sert ifadeler kullandı. Abdurrahman Dilipak'ın “Bugünlerde birbirlerine girdiler. Oysa dün kardeştiler" ifadeleri ile kimleri kastettiği merak konusu oldu.

Erzurum Güncel- Yeni Akit gazetesi yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü köşe yazısında “Bugünlerde birbirlerine girdiler. Oysa dün kardeştiler. “Hocaefendi”nin dizinin dibinden ayrılmıyorlar. Gülen’i eleştirenlere kan damlayan kalemleri ile hadlerini bildiriyorlardı” görüşünü savundu.

Dilipak, "17/24 bir milad oldu. Burnu iyi koku alanlar, kim kazanacak hesabı yaptılar, kazanacağını tahmin ettikleri kanatta yer alıp, bu defa var güçleri ile dünkü cephe arkadaşlarına karşı sipere girdiler. Kimine göre iktidar kazanacaktı, kimine göre ise, madem FETÖ’nün arkasında ABD vardı, o zaman kaybedecek taraf belli idi. FETÖ’cüler güç zehirlenmesine yakalanmışlardı. O zehirli güç başlarını döndürmüştü. Sonunda 15 Temmuz gerçekleşti. Ve operasyonlar, yargılamalar hâlâ devam ediyor. 15 Temmuz davalarının derinliği kayboldu, ama genişlemeye devam ediyor. Bana kalırsa sürece ecinniler müdahil oldular ve sapla saman birbirine karıştı." düşüncesini dile getirdi.

 Dilipak, "Son zamanlarda yönetime karşı eleştiriler giderek artıyor ve birileri iktidarla arasına mesafe koyuyor. Dün iktidara yakın olmak için yarışanlar bugün olanlardan birbirilerini suçluyorlar. Kapalı kapılar arkasındaki tartışmalar önce koridorlara, sonra sokağa taşındı, şimdi de medyada devam ediyor. Herkes birbirini suçluyor ve kendini aklamaya çalışıyor tabii ama, tarafların birbirine yönelttikleri eleştiriler, kimsenin de eleştirdikleri konularda çok temiz olmadığını gösteriyor." ifadesini kullandı. 

Abdurrahman Dilipak'ın bu sözleri ile kimleri kasttetiği merak konusu oldu.

Abdurrahman Dilipak'ın yazısının devamı için...

Güncel Medya Haberleri

'Ankara'dan edindiğim izlenim' deyip asgari ücreti küsuratına kadar söyledi
O spikerden grup seks itirafı! Mehmet Akif Ersoy'u uyuşturucu ile de suçladı
'Mehmet Akif Ersoy'la fotoğrafları var' iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü!
Habertürk Emekçileri hesabının 3 Ekim paylaşımları
Eski Habertürk spikeri Nur Köşker’den 'Mehmet Akif Ersoy’ iddiaları