Dolar ne kadar? 15 Ekim dolar kuru yorumları

Dolar/TL yeni haftaya 5.88 TL seviyesinden başladı.

Erzurum Güncel- Dolar cuma günü ABD'li rahip Andrew Brunson davası kararı öncesinde 5.83 ile 5.97 TL, Brunson'un serbest bırakılması kararı sonrasında 5.85 ile 5.95 TL arasında sert dalgalanmış günü 5.87 TL'den tamamlamıştı.

eçtiğimiz haftayı 5.87 TL'den kapatan Dolar/TL yeni haftaya 5.88 TL seviyesinden başladı. Dolar cuma günü Türkiye ile ABD arasındaki ilişkilerde önemli rol oynayan ABD'li rahip Andrew Brunson davası kararı öncesinde 5.83 ile 5.97 arasında dalgalanmıştı.

Mahkemenin Brunson'ı serbest bırakmasının ardından dolar ilk tepki olarak 5,85 TL'ye inmişti. karar sonrasında 5.85 Tl ile 5.95 TL arasında hareket eden dolar günü 5.87 TL'den tamamlamıştı.

PİYASALARIN BEKLEDİĞİ VERİLER

Piyasalar bugün saat 10.00'da açıklanacak temmuz ayı istihdam verilerine odaklandı. Haziran ayında işsizlik oranı yüzde 10.2'ydi.

Genel Haberleri

Eşofman çalan çocuğu herkesin ortasında iple bağlad
Mehmet Akif Ersoy hakkındaki 'Grup seks' ve 'Uyuşturucu' iddialarına yanıt verdi!
SRC Belgesi: Ticari Taşımacılığın Yasal Ehliyeti