Dördüne de Maşallah

Serkandaş Sigorta 1. Amatör Ligde Play-Off heyecanı 1 hafta ertelendi. Yakutiye Belediyespor’un grup maçlarında olması nedeniyle Play-Off Mücadeleleri 4 Mayıs’a ertelendi.

Gazete Güncel- Serkandaş Sigorta 1. Amatör Ligde Play-Off’un adı belli oldu. A Grubundan Tortumspor ve Yakutiye Belediyespor, B Grubundan ise Erzurum 1968 Spor ile İdmanocağı Belediyespor Play-Off’a yükseldi. Dört takım BAL Play-Out baraj maçında Palandöken Belediyespor’un rakibi olabilmek için yarışacak.

Erzurumlu futbolseverler, dört takımın da Play-Off’u hak ettiklerini belirterek, “Dördüne de Maşallah” yorumlarını yaptı.

Tortum-İdmanocağı ve 1968-Yakutiye eşleşmesi

Futbolseverler şimdiden Play-Off için nefeslerini tutarken, Play-Off eşleşmeleri de belli oldu. 4 Mayıs 2024 tarihinde 3 Temmuz Stadı’nda oynanacak oynanacak maçlarda Tortum Spor- İdmanocağı Spor ile karşı karşıya gelecek.  Play-Off’un diğer maçı Erzurum 1968 Spor - Yakutiye Belediyespor arasında oynanacak.

Yakutiye gruplara gitti maçlar rötar yaptı

Futbol İl Tertip Komitesi, Yakutiye Belediyespor’un U18 Yaş Ligi Grup Müsabakaları için Rize’ye gitmesinden dolayı Play-Off karşılaşmalarını 4 Mayıs’a erteledi. Tortumspor’un Play-Off maçını bugün oynama isteği Yakutiye Belediyespor’un grup maçları nedeniyle Tertip Komitesi tarafından kabul edilmedi. Komite Play-Off müsabakalarını 4 Mayıs’ta oynatma kararı aldı.

Karakoca’dan Fair Play çağrısı

Erzurum Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca, Serkandaş Sigorta 1. Amatör Ligde Play-Off’a yükselen Tortum, Yakutiye, 1968 Spor ve İdmanoocağıspor kulüplerini tebrik ederek, dört ekibe de Play-Off öncesinde fair-play çağrısı yaptı. Dört takımın da şampiyon olabilecek kapasitede takımlar olduğunu belirterek, “Şimdiden tüm takımlarımızın teknik heyet ve futbolcularına başarılar diliyorum” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA Gazetesi

Spor Haberleri

İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal Galatasaraylı isme saldırdı!
Fenerbahçe'den uzun yıllardan hafızalardan çıkmayacak Galatasaray galibiyeti!
Fatih Karagümrük ve Pendikspor, İstanbulspor'un ardından ligden düştü!
Sergen Yalçın'ın dünyası başına yıkıldı!
Taktiği belirledi! İsmail Kartal'dan Galatasaray'a Prag tarifesi