Enkazdan formayla çıkarıldı, sözleri herkesi ağlattı!

Enkazdan formayla çıkarıldı, sözleri herkesi ağlattı! Fenerbahçe'den paylaşım...

Erzurum Güncel- Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen derinden etkileyen depremden mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Depremin 119. saatinde enkazdan canlı olarak çıkarılan 16 yaşındaki Kamilcan Ağdaş'ın üzerinde Fenerbahçe forması olması dikkat çekmişti. Kamilcan'ın o sözleri herkesi duygulandırırken sarı-lacivertli kulüpten de paylaşım geldi. 

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde gerçekleşen ve Tüm Türkiye'yi derinden etkileyen iki şiddetli deprem 10 şehrimize ağır hazarlar verirken, ülkemizde seferberlik ve OHAL ilan edildi.

GÜNDEM OLDU

Birçok ilde kurtarma çalışmaları hız kesmeden devam ederken, 119. saatte enkazdan canlı olarak çıkarılan 16 yaşındaki Kamilcan Ağdaş'ın görüntüleri gündem oldu.

FORMAYLA UYUMUŞ...

Enkaz'dan Fenerbahçe formasıyla çıkarıldığı görülen Kamilcan, ertesi gün maç olduğu için geceden Fenerbahçe forması giydiği ve o şekilde uyuduğunu söylediği öğrenildi.

Spor Haberleri

Derbi tekrarlanabilir: Yayıncı kuruluştan bomba iddia
Maçın ardından... Özbalta:Kazanmak istediğimiz bir maçtı
5-2'lik yenilgi sonrası Emre Belözoğlu'ndan istifa sinyali
Abdülkerim Durmaz Beşiktaş'ın Galatasaray'ı nasıl yeneceğini anlattı