Erzurum yeni bir stat kazandı!

Alt ve üst yapısı kapsamlı şekilde yenilenen Atatürk Üniversitesi Stadyumu, Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’nde yeni sezona hazırlanan yerli ve yabancı futbol takımlarının hazırlık maçlarına da ev sahipliği yapıyor.

Gazete Güncel- Yenilenen Atatürk Üniversitesi Stadyumu uluslararası bir futbol müsabakasına ev sahipliği yaptı.  Vanspor ile El Arabi takımları arasında gerçekleştirilen antrenman maçında, yenilenen tesislerin spor altyapısındaki gücü ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapma kapasitesi tam not aldı.

Atatürk Üniversitesi’nden yapılan açıklamada, “Atatürk Üniversitesi olarak, modern spor tesislerimizle hem sporculara nitelikli imkânlar sunmaya hem de şehrimizin ve ülkemizin spor vizyonuna katkı sağlamaya devam ediyoruz” denildi.

Özlem İpek

Spor Haberleri

Erzurumspor FK'da forma umudu kupaya kaldı
Erzurumspor'da üç seri birden bitti!
Yıldız ismi duyurdular! Türk futbol tarihine geçecek rekor bonservis
Bu nasıl tesadüf! Conceiçao'nun yanındaki isimler tanıdık çıktı
Koca kentin tek umudu Hülya Avşar: Bizi bir tek o kurtarır