Erzurum Güncel- Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi salonunda açılan 'Hükümlü ve Tutuklu El Sanatları' sergisine, ErzurumValisi Seyfettin Azizoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, 9'ncu Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu, Jandarma Bölge Komutanı Tümgeneral Güray Alpar, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik ve Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnan katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnan, hükümlü ve tutukluların, kurumda açılan çeşitli kurslarda eğitim alarak atölyelerde üretilen el sanatları ürünleri sergilediklerini belirtti.
Konuşmanın ardından protokol üyeleri 'Hükümlü ve Tutuklu El Sanatları' sergisi açılışını düzenleyerek, sergiyi gezdiler.
Kültür/Sanat//Mağazin Haberleri
Fatma Betül Sayan Kaya'ya bir darbe de ünlü oyuncudan
Yeşilçam'ın unutulmaz yüzüydü: İşte Selvi Boylum Al Yazmalım’ın Cemşit’inin son hali