Erzurum'da Katliam gibi kaza

Erzurum’ un Çat ile Bingöl’ ün Karlıova ilçeleri arasındaki Köseler köyü mevkiinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 1’i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti.

Erzurum Güncel- Erzurum’ un Çat ile Bingöl’  ün Karlıova ilçeleri arasındaki Köseler köyü mevkiinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu ilk belirlemelere göre 1’i çocuk 5 kişi hayatını kaybetti. 10 kişi yaralandı. Olay yerine sok sayıda ambulans ve AFAD ekipleri sevkedildi.

Erzurum'da, otomobille, panelvan tipi aracın çarpışmasıyla meydana gelen kazada 5 kişi öldü, 10 kişi yaralandı.

Kaza bugün saat 06.00 sıralarında Erzurum'un Çat ilçesinin 10'uncu kilometresindeki Parmaksız köyü mevkiinde meydana geldi. 34 SR 7769 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen 25 ED 535 panelvan tipi araç, kafa kafaya çarpıştı. Kazada, ilk belirlemelere göre 1'i çocuk, 5 kişi yaşamını yitirdi, 10 kişi de yaralandı. Kaza sonrası savaş alanına dönen olay yerine çok sayıda AFAD, itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Araçlarda sıkışan yaralıların kurtarılması için büyük bir mücadele verildi. Yaralılar Erzurum'daki hastanelerde tedavi altına alındı.

Olayla ilgili soruşma başlatıldı.

Ölenlerin kimlikleri belirlendi 
Kazada hayatını kaybedenlerin Bingöl Karlıova nüfusuna kayıtlı otomobil sürücüsü Serdar Yasin, kız kardeşi Songül Coşkun, yeğeni çocuk Umut Coşkun, yengesi Binnaz Yasin olduğu tespit edildi. Diğer 1 kişinin kimliği belirlenmeye çalışılıyor. 
Öte yandan, hayatını kaybedenlerin İstanbul’dan Karlıova’ya Şefika Yasin’in cenazesi için geldikleri ve defin işlemlerini tamamladıktan sonra geri dönüş yolunda kaza geçirdikleri belirtildi. 
Kazayla ilgili tahkikat devam ediyor. 

DHA

Erzurum'da iğrenç olay! 69 yaşındaki adam internet kafede yanına gelip...

Karamollaoğlu 'uyarıyorum' dedi tarih verdi

Dün kiliseleri hedef almışlardı! Yine intihar saldırısı

Deprem/ Savaş Haberleri

Suriye'de sıcak saatler! ABD üssüne kamikaze İHA ve roketlerle saldırı düzenlendi
AK Partili Zeybekci'den tartışma yaratacak İsrail sözleri
İsrail'den İran'a misilleme saldırısı! Sirenler çalıyor, patlamalar yaşanıyor, uçuşlar askıya alındı
Dünya diken üstünde!