Erzurum’dan Kars’a ördek avlamak için gelen baba, kazara kendi oğlunu vurdu

Erzurum’dan Kars’a ördek avlamak için gelen baba, kazara kendi oğlunu vurmuştu. Vefat eden M.A.K.’nın cenazesi bu gün gözyaşları içinde kaldırıldı.

Gazete Güncel- Erzurum'un Oltu ilçesinden Kars'ın Selim ilçesine ördek avlamak için gelen bir grup, ördek avlamak için avlanmaya başladı. Av sırasında 53s yaşındaki M.K., elindeki tüfeğin ateş alması sonucu 16 yaşındaki oğlu M.A.K.'yı kazara vurdu.

Göğsünden ağır yaralanan M.A.K., ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince Selim Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 

Babasının kaza kurşununa hedef olan M.A.K. için bir cenaze töreni yapıldı ve dualarla Artvin'in Kemal Paşa ilçesinde toprağa verildi. Acı haber Erzurum'da sevenleri yasa boğdu. 

Erzurum Haberleri