Erzurumspor FK: Eren Tozlu 130 dedi

Erzurumspor FK kaptanlarından Eren Tozlu, geçtiğimiz Pazar oynanan Pendikspor maçında Erzurumspor FK formasıyla 130. resmi karşılaşmasına çıktı. Tecrübeli futbolcu, mavi-beyazlı kulüpteki performansıyla tarihe geçti.

Gazete Güncel- Erzurumspor FK’nın deneyimli kaptanı Eren Tozlu, kulüp kariyerinde önemli bir kilometre taşını geride bıraktı. 2021-2022 sezonunun başında Giresunspor’dan transfer edilen 34 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz Pazar oynanan Pendikspor mücadelesiyle Erzurumspor FK formasıyla 130. resmi maçına çıktı.

Tozlu’nun Dadaşlar’daki kariyeri

Dadaşlar formasıyla 130 müsabakada toplam 11 bin 57 dakika sahada kalan Tozlu, bu süre içinde 50 gol ve 11 asist kaydetti. Tecrübeli futbolcu ayrıca 26 sarı ve 2 kırmızı kart görerek takımına hem saha içi hem saha dışı katkı sağladı.

En çok forma giyenler

Erzurumspor FK tarihinin en çok forma giyen oyuncusu 143 maç ile Orhan Ovacıklı olurken, Ovacıklı’yı 124 maçla Erhan Çelenk, 123 maçla Mustafa Yumlu ve 108 maçla Mustafa Akbaş takip ediyor.

Ali Kaya

Spor Haberleri

Erzurumspor'da Ifeanyi Mathew bombası
Minik Dadaşlar'dan jest
Erzurumspor'un rakibi Sarıyer
Barış Alper Yılmaz krizinde yeni gelişme: Galatasaray’a kötü haber