Erzurumspor FK, Karla karışık idman

Erzurumspor, İzmir yolculuğu öncesinde zaman zaman kar yağışı altında antrenman yaparak, zorlu doksan dakikanın hazırlıklarını tamamladı.

Gazete Güncel- Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor, 29. Haftanın kapanış maçında konuk olacağı Göztepe mücadelesi için dün İzmir’e uçtu. Dadaşlar, Ege seferi öncesinde Erzurum’da zaman zaman kar yağışı altında antrenman yaptı. Karla karışık yağmur altında yapılan antrenman oldukça keyifli geçti. Futbolcuların Giresun galibiyetinin vermiş olduğu moralle istekli oluşu Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcılarını oldukça umutlandırdı.

Kendi tesislerindeki hazırlıkları tamamlayan Mavi-beyazlılar, dün öğleden sonra hava yolu ile İzmir’e uçtu. Dadaşlar, İzmir’de otele yerleşerek bu akşam saat 20:30’da başlayacak olan karşılaşmayı beklemeye koyuldu.

Nurullah Pala/ Pusula

Spor Haberleri

Eski hakemler yılın son derbisinde tartışılan kararları yorumladı
“Serkan istifa” çağrısına açıklama yaptı
Rıdvan Dilmen'den Icardi ile yönetim arasında yaşananlar hakkında olay iddia
Erman Toroğlu Osimhen'in Yunus Akgün'ü nasıl ağlattığını açıkladı: Haddini bil