Gazete Güncel- Yeni sezon kadro yapılanmasını sürdüren Erzurumspor FK, orta sahasına iki önemli takviye gerçekleştirdi. Mavi-beyazlılar, Miguel Cardoso ve Elisha Owusu transferlerini kulüp tesislerinde Başkan Ahmet Dal'ın katılımıyla düzenlenen imza töreniyle duyurdu.
Miguel Cardoso 20 Numarayı Giyecek Kayserispor ile Süper Lig ve Türkiye Kupası'nda çıktığı 166 maçta 27 gol ve 29 asist üreten 32 yaşındaki Portekizli futbolcu Miguel Cardoso, kendisini 2 yıllığına mavi-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kariyerinde Deportivo, Dinamo Moskova ve Belenenses gibi takımlar da bulunan tecrübeli oyuncu, yeni takımında 20 numaralı formayı terletecek.
Elisha Owusu 42 Numarayla Sahada Fransa Ligue 1 ekibi AJ Auxerre'den transfer edilen 28 yaşındaki Gana Milli Takım oyuncusu Elisha Owusu da Erzurumspor FK ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Altyapı eğitimini Lyon'da alan, kariyerinde Sochaux ve KAA Gent formaları da giyen Owusu, Erzurumspor'da 42 numaralı formayla mücadele edecek.
Eski Kulüplere Teşekkür Mesajı Kulüpten yapılan resmi açıklamada her iki futbolcuya başarı dilekleri iletilirken, transfer süreçlerindeki yapıcı tutumları nedeniyle Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ile AJ Auxerre yönetimine teşekkür edildi.