Gazete Güncel- Genelde 1. Lig maçlarını yöneten Abdullah Buğra Taşkınsoy’un düdük çalacağı, tecrübelilerden oluşan yan hakemlerin görev alacağı maç için taraftar grupları da hummalı bir çalışma içinde..
Maç sonrası izin var
Son aylarda genelde Trendyol 1. Lig maçlarını yöneten Abdullah Buğra Taşkınsoy’un düdük çalacağı, tecrübeli hakemlerden oluşan yan hakemlerin bayrak sallayacağı maç için Kazım Karabekir Stadyumu’nda hazırlıklar da tamamlandı. Taraftar grupları da bugünden itibaren her maç öncesi olduğu gibi stadı gelin gibi süsleyecek, maç saatine hazır hâle getirecek. “Erzurum Sevdalıları” adını verdikleri bir taraftar grubu, hazırladığı ve sosyal medyadan paylaştığı bir görselde, “Kardeş kulüpler, kardeşlik kazansın” şeklinde anlamlı ve nazik bir mesajda bulundu. Pazar günü saat 17.00’de oynanacak maç sonrası oyunculara, milli maç sebebiyle gerçekleşecek olan aradan dolayı 3 günlük izin verilecek. 21 Eylül tarihinde Uluslar Ligi için başlayacak milli ara, 6 Ekim tarihinde sona erecek.
Dadaş’ın PAF’ları dibi gördü
Bu arada, Erzurumspor FK’nın Fildişi Sahilli santraforlarından İbrahim Diabate’ye de ev tutuldu, bir süredir eşi ile birlikte konakladığı Hilton Otel’deki odasını boşalttı. Süper Lig’de 6’ncı hafta maçına çıkacak olan Erzurumspor FK’nın rakibi Samsunspor, Sway Otel’de rezervasyon yaptırırken, kırmızı-beyazlı kulübün PAF takımı da Ramada Otel’de konaklayacak. Ramada Otel ayrıca, kamp için gelen Trabzon’un U14 ve U15 takımlarını da ağırlayacak. Erzurumspor FK ile Samsunspor’un PAF takımları pazar günü saat 14.00’te Yüksek İrtifa Sahası’nda karşı karşıya gelecek. 5 maçta 5 galibiyet alarak 15 puan ile ilk sırada yer alan Beşiktaş’ın lider olduğu PAF Ligi’nde Erzurum, 1 puanla en son sırada yer alırken, Dadaşların rakibi Samsunspor PAF takımı 7 puanla 6’ncı sırada bulunuyor.
Vedat Refayeli