Erzurumspor FK, ter attı! 0-0

Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren Erzurumspor FK ile Alanyaspor, Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde oynanan hazırlık maçında golsüz berabere kaldı.

Gazete Günel- 2026-2027 sezonu hazırlıkları kapsamında Palandöken Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde çalışmalarını sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Erzurumspor FK ile Alanyaspor, hazırlık maçında karşı karşıya geldi. K7 No'lu Sahada oynanan mücadele 0-0 sona erdi.

Hakemler Muhammet Ali Metoğlu, Barış Çiçeksoyu ve Kerem Kalkan'ın yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında Alanyaspor daha etkili bir görüntü sergiledi. Ancak iki takım da yakaladığı fırsatları değerlendiremeyince devre golsüz eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü ele alan Erzurumspor FK, rakip kalede gol aradı. Mavi-beyazlı ekip zaman zaman etkili ataklar geliştirse de aradığı golü bulamadı. Alanyaspor da geliştirdiği hücumları sonuçlandıramayınca mücadele başladığı gibi 0-0 sona erdi.

Erzurumspor FK'nın yeni transferleri Ertuğrul Taşkıran ile Nihad Mujakić ilk kez forma giyerken, Gyrano Kerk ise maç kadrosunda yer almadı.
Mavi-beyazlı ekip, Palandöken kampının üçüncü etap çalışmalarını oynayacağı son hazırlık maçıyla tamamlayacak. Erzurum temsilcisi daha sonra ligin ilk haftasında deplasmanda Amedspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına başlayacak.

Alanyaspor ise yarın yapacağı antrenmanın ardından Erzurum kampını tamamlayarak kentten ayrılacak.

Sibel Demirer

Spor Haberleri

Maç sonunda statta çalan şarkılar Galatasaray'ın tepkisini çekti
Dünyanın konuştuğu Yusuf Dikeç’in yeni mesleği belli oldu
Tüm detaylar burada! İşte Trabzonspor-Galatasaray derbisinin muhtemel 11'leri
Beşiktaş'ta Trossard şoku! Yıldız futbolcunun topuk kemiğinde travmatik ödem saptandı