Erzurumspor FK'ya Gurbette destek vakti

Erzurumspor, İzmir’de. Yönetim Ege’deki Dadaşlara çağrı yaptı

Gazete Güncel- Erzurumspor, Play-Off umuduyla bugün Göztepe’ye konuk oluyor. Mavi-beyazlı kulüp, Ege’de ikamet eden Dadaşlar’dan tribün desteği bekliyor.

Hafta içinde Bitexen Giresunspor’u 2-1 yenerek Göztepe deplasmanına moralli giden Erzurumspor, Ege’deki Mavi-beyazlı taraftarlardan destek bekliyor. Dadaşların temsilcisi, sosyal medya paylaşımlarıyla İzmir’in yanı sıra, Manisa, Aydın, Denizli gibi illerde ikamet eden Erzurumlulardan takıma tribün desteği vermesi için çağrıda bulundu.

Şimdi tam destek zamanı

Kazım Karabekir Stadı’nın yanı sıra kendi tesislerinde yaptığı tüm antrenmanları tamamlayarak İzmir’e uçan Mavi-beyazlılarda kulüp yönetimi hazırlattığı ve sosyal medyadan paylaşımını yaptırdığı çalışma ile İzmir ve Ege’deki tüm Dadaşları maça davet ederek, Erzurumspor’a destek vermeye çağırdı. “Haydi Dadaş şimdi tam destek zamanı” başlığı ile paylaşım yapan Mavi-beyazlı kulüp, “Tüm Dadaşları bu önemli maçta Erzurumsporumuza destek vermeye davet ediyoruz” ifadelerine yer veren Mavi-beyazlı kulüp, beklediği desteği bu akşam görmek istiyor.

Muhammet Tarhan/ Pusula

Spor Haberleri

Galatasaray'a Singo şoku! Aylarca yok
Dünya Kupası'nda dikkat çeken görüntü! Antrenmanda dua ettiler
Erzurumspor FK transfer masasında flaş gelişme!
Fatih Terim polemiği sonunu getirdi! Hacıosmanoğlu için seçim kararı kapıda
Kiralık gitti Yıldız döndü