Gazete Güncel- Erzurumspor FK’da yeni sezon öncesi teknik direktör konusundaki belirsizlik sürüyor. Hakan Kutlu’nun takımdan ayrılacağı ve Vanspor ile prensipte anlaştığı yönündeki haberler gündemdeki yerini korurken, yönetim cephesinden hâlâ resmi bir açıklama yapılmış değil. Mavi-beyazlı taraftarlar da kulüpten söylentiler yerine net bilgi bekliyor.
İki aday ön planda
Kulislerde, olası bir teknik direktör değişikliğinde gündeme gelen iki isim var. Bunlardan ilki, daha önce Erzurumspor forması giyen ve camianın yakından tanıdığı Mert Nobre. Brezilyalı çalıştırıcı, şu anda Kuzey Makedonya ekibi KF Gostivari’de görev yapıyor.
Bir diğer güçlü adayın ise Serkan Özbalta olduğu konuşuluyor. Keçiörengücü ve Manisa FK’da yardımcı antrenörlük yapan Özbalta, Altay, Hatayspor, Sakaryaspor ve Çorum FK’da teknik direktör olarak görev aldı. Özbalta’nın Erzurumspor’un listesinde yer aldığı iddiası geniş yankı buldu.
Yönetim sessiz
Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun kulüple 1 sezon daha sözleşmesi bulunuyor. Ancak yaşanan gelişmelere rağmen yönetim cephesinden henüz bir açıklama gelmiş değil. Teknik adamın takımdan ayrılıp ayrılmayacağı, yerine kimin geleceği gibi sorular şimdilik cevapsız. Sessizliğin uzaması ise hem camiada hem de taraftar nezdinde merakı artırıyor.
Ali Kaya