Erzurum'un Başkanı Sekmen Adını kazıtıyor!

Mersin'de Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Özgürlük Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 9.5 dönüm büyüklüğünde bir alana yapılan Sekmen Parkı'nda sona gelinirken, Başkan Sekmen'in bir Parkı'da Erzurum'da ortaya çıktı.

Erzurum Güncel- Mersin'de Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla Özgürlük Mahallesi’nde inşasına başlanan ve 9.5 dönüm büyüklüğünde bir alana yapılan Sekmen Parkı'nda sona gelinirken, bir Mehmet Sekmen Parkı'da Pasinler'de ortaya çıktı.

2017 yılının Temmuz ayında dönemin belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu, tarafından ağaçlarını keserek oluşturduğu komplekse, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’in ismini verildiği ortaya çıktı. Pakın açılışını ise Büyükşehir Belediye Başkanı Muhmet Sekmen tarafından yapıldığı belirlendi. 

ERZURUM'DA ADINI BULVARA VERDİRDİ...

 Yakutiye İlçesine bağlı Şükrüpaşa mahallesindeki bulvara ‘Mehmet Sekmen’ adı verildi. Sosyal medya platformlarında tabela fotoğrafının paylaşılmasıyla bir çok vatandaştan tepki geldi.

Belediyeler Haberleri

Aziziye'de vatandaş sordu: Başkan Akpunar cevapladı
CHP'den istifa eden Şehitkamil Belediye Başkanı'na tepki yağdı
Şenkaya Belediyesi'nden yaşlı çiftlere iftar