Erzurum'un göbeğinde Hırsızlardan yağma

Erzurum'un en merkezi yerinde bulunan Rabiaana mahallesinde, yaşanan hırsızlıklar vatandaşlar canında bezdirdi. Vatandaşlar yetkilileri görev davet etti.

Erzurum Güncel- Erzurum'un göbeğinde bulunan Rabiaana mahallesinde hırsızlar göz açtırmıyor. Taşhan ve Kırkçeşme hamamında bulunduğu mahallede evler birer birer talan ediliyor.

Bir hafta içinde 5 kez hırsızlık olayının yaşandığı Külhan sakağı sakinleri,"Bir hafta içinde bu apartmana beş kez hırsızlar girdi emniyet yapılan müracaatlarda hiç bir işlem yapmıyor. Polis bize evinizi boşaltın, kendiniz önlem alın diyor.  Mal güvenliği olmadığı gibi şimdi de can güvenliğimiz yok" diyerek tepki gösterdiler.

Mahalle sakinlerinden Cahit Mesutgil ise yaşadıklarını şöyle anlattı:

"Evin dış kapıya zincir kilit iç kapı Çelik kapı taktırdım bir gün önce. Kilitleri kırdılar, yenilenen kapının bir gün sonra dalga geçer gibi göbeğini komple kırıp kalan değerli eşyaları çaldılar.Bir gün sonrada karşı evi boşalttılar. Kimseye sesimizi duyuramıyoruz.  Yetkililere sesleniyorum. Canımızı ve malımızı koruyun. Burası dağ başı değil".

Erzurum Haberleri

ETÜ'de beyaz önlük giyme töreni
Erzurum'da Çakmak ve Bedir'den iş birliği protokolü
Erzurum'da Tıp öğrencileri ile buluştu