Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geliyor!

Fenerbahçe'nin yeni transferi İstanbul'a geliyor! Eşi paylaştı, sosyal medya çalkalandı...

Erzurum Güncel- Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal'ın ayrılığı sonrasında göreve dünyaca ünlü çalıştırıcı Jorge Jesus getirilmişti. Transfer çalışmalarını Portekizli teknik direktörün raporu doğrultusunda sürdüren sarı - lacivertliler, ilk transferini gerçekleştirmek üzere. Jesus'un yönetime verdiği listede yer alan Lincoln Henrique, İstanbul'a gelmek üzere yola çıktı.

 Fenerbahçe'de taraftarların ısrarla istediği teknik direktör Jorge Jesus, 1 yıllık imzayı atmış ve basın toplantısında taraftarlara olumlu mesajlar vermişti. 4-5 oyuncunun transferinin yeterli olacağını belirten Jesus'un yanı sıra başkan Ali Koç da "Yeni Crespo'lar, yeni Rossi'ler" bulabiliriz" ifadelerini kullanmıştı.

İLK İMZA GELİYOR

Transfer çalışmalarını teknik direktör Jorge Jesus'un verdiği rapor doğrultusunda yürüten Fenerbahçe'de ilk imza geliyor.

FLAŞ GELİŞME

Sarı - lacivertli takımın yeni hocası Jesus'un verdiği transfer listesinde yer alan Lincoln Henrique ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

HAVALİMANINDAN FOTOĞRAF

Fenerbahçe'nin transferi için Santa Clara ile anlaşmaya vardığı Lincoln Henrique'nin eşi Adriana Müller, Portekiz'de bulunan Portela Havalimanı'ndan bir fotoğraf paylaştı.

İSTANBUL'A GELİYOR

Müller'in bu paylaşımı, Henrique'nin İstanbul'a gelmek için yola çıktığına yorumlandı. Transferin kısa süre içerisinde açıklanması bekleniyor.

23 yaşındaki orta saha oyuncusunun menajeriyle yapılan görüşmelerin ardından 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağlandı. Lincoln’ün senelik 800 bin Euro maaş alacağı öğrenildi.

7 GOL - 10 ASİST

Daha önce 2017-18 sezonunda kiralık olarak Rizespor formasını giyen 23 yaşındaki oyuncu, bu transferle birlikte ikinci Türkiye macerasına başlayacak. Lincoln, Santa Clara ile bu sezon 44 resmi maça çıkıp, 7 gol attı ve 10 asist yaptı.

MYNET

Spor Haberleri

Trabzonspor'dan sağ tarafa Hlongwane!
Real Madrid'den Trabzonspor'un genç yıldızına 10 milyon euro
A Milli Takım'da sakatlık şoku!
Basketbol Süper Ligi'nde şampiyon Fenerbahçe
Nefesler tutuldu! EURO 2024'e son 1 gün kaldı