Ferdi Zeyrek'e suikast iddiasına Saray'dan açıklama: Sır perdesi açığa çıksın

Zeyrek bugün son yolculuğuna uğurlanıyor. Zeyrek'in tehdit edildiğine dair paylaşımlar sosyal medyada tartışma konusu oldu. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Gazete Güncel- Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, evinde elektrik çarpması sonucu ağır yaralanması sonucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Zeyrek'in ölümünün ardından kendisinin tehdit edildiğine yönelik bazı iddialar sosyal medyada tartışmalara neden oldu. Zeyrek'in tehdit edilmesi suikast iddialarını akıllara getirdi. Saray'dan konuya ilişkin dikkat çeken bir açıklama geldi.

"SIR PERDESİNİN BİR AN EVVEL AÇIKLIĞA KAVUŞTURULSUN"

Zeyrek'in yaşamını yitirmesinin ardından Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Sosyal medya platformu X üzerinden Zeyrek'in tehdit aldığına dair ifadelerini hatırlatarak iddialara ilişkin sır perdesinin bir an evvel açığa çıkması gerektiğini belirten Saral, "Manisa Büyük Şehir Belediye Başkanı merhum Ferdi Zeyrek, aile efradını ve sevenlerini yasa boğarak ahirete irtihal etti, Allah rahmet eylesin ancak ardında kendisinin tehdit edildiğini bildiren bir açıklaması olmuştu. Bu sır perdesinin bir an evvel açıklığa kavuşturulması varsa bir suikast durumu gereken en ağır ceza verilmelidir" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Halk TV 

Siyaset Haberleri

Dikkat çeken anket sonuçları
Ekrem İmamoğlu duruşmaya katılmama nedenini açıkladı
DEM Parti açıkladı Öcalan parti liderleriyle görüşecek