FETÖ elebaşı Gülen’in, ‘konuşmayın’ talimatı gönderdiği ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Gülen’in, itirafları engellemek için ‘konuşmayın’ talimatı gönderdiği ortaya çıktı. Karlov suikastının faili Altıntaş’ın örgüt abisi Şahin Söğüt’e de avukatı aracılığıyla talimat iletildi. Avukatın ajandasına “Sakın konuşma” yazdığı belirlend

ErzurumGüncel- FETÖ'ye yönelik operasyonda yakalanarak cezaevine gönderilenlerin itirafları, elebaşı Fetullah Gülen'i korkuttu. İtirafçıların artmasından ve örgütün çözülmesinden korkan Fetullah Gülen, cezaevlerindeki elemanlarına “Konuşmayın” talimatı gönderdi. Talimatlar, cezaevindeki FETÖ'cülere, yakınları ve avukatları aracılığıyla iletiliyor.

ABİYİ DE SUSTURDULAR

FETÖ'cülerin, Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov'u öldüren FETÖ'cü Mevlüt Mert Altıntaş'ın örgüt abisi Şahin Söğüt’ü de aynı yöntemle susturdukları belirlendi. Emniyet, savcılık ve hakim önünde susma hakkını kullanan ve cezaevinde tek kişilik koğuşa yerleştirilen Söğüt'e avukatı S.N.G. aracılığıyla talimatın iletildiği saptandı. Söğüt'ü ziyarete giden avukat S.N.G.'nin elindeki ajandasına “Sakın konuşma” yazdığı tespit edildi.

(Yeni Şafak)

Muğla Haberleri

İsmet Tayyaresi Yeniden Muğla’nın Kalbine Yerleştirildi
Başkan Aras’tan Ortaca ve Dalaman Ziyaretleri: İftar Sofrasında Birlik, Toplantıda Yatırım Vurgusu
Zirai Dondan Zarar Gören Üreticilere Fidan Desteği
Soğuk Günlerde Sıcak Destek
Erzurumlu Selçuk Şimşek Muğla Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Oldu