Fırat Aydınus: Bunun içinde gaddarlık var

Eski hakem Fırat Aydınus, Galatasaray'ın Alanyaspor ile oynadığı maçta Singo'nun pozisyonunu yorumladı. Oyuncunun kırmızı kart görmesi gerektiğini belirten Aydınus, ''Hocam, bunun içinde gaddarlık var. O yükseklikte o topa, o tabanla o şekilde girmezsin''

Gazete Güncel- Süper Lig'in 24. haftasında Galatasaray, sahasında konuk ettiği Alanyaspor'u 3-1 mağlup etti.
Galatasaray'ın gollerini Sacha Boey, Lucas Torreira ve Victor Osimhen attı.
Alanyaspor tek golü 49. dakikada Mounie'den geldi.
Eski hakem ve yorumcu Fırat Aydınus, Galatasaray - Alanyaspor maçının tartışmalı pozisyonlarını değerlendirdi.

''BUNUN İÇİNDE GADDARLIK VAR''

Wilfried Singo'nun son dakikalardaki pozisyonunu değerlendiren Aydınus, oyuncunun kırmızı kart görmesi gerektiğini savundu.
Aydınus, "Bu net anlamda VAR'ın karışacağı kırmızı. Ayak dik, şiddet var, yoğunluk var, yaptığı bölge ve çok açık gri bir pozisyon değil. Bunun içinde gaddarlık var hocam.
Hocam, bunun içinde gaddarlık var. O yükseklikte o topa, o tabanla o şekilde girmezsin. Aynı Mounie'de olduğu gibi. Sen o topa o tabanla gelmezsin hocam. Ayağının içiyle müdahale edersin veya topuk yerde olur müdahale edersin.
Aynı Mounie’de olduğu gibi, o da kırmızı bu da kırmızı. Ama hangisi hani birim olarak daha kırmızı? Ve VAR'ın net olarak elinde kanıtı olur."
 dedi.

Kaynak:

Spor Haberleri

Kvaratskhelia'dan Erzurum FK'nın paylaşımına beğeni: Milli takım arkadaşına destek oldu
Ahmet Çakar Galatasaray'daki Fatih Terim skandalını açıkladı: Kasten yaptılar
Arda Turan kararı resmen açıklandı: Göztepe kapıyı açtı