Galatasaray'ı Osimhen transferinde illallah ettiren De Laurentiis yargılanacak!

Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis’in, kulübün mali kayıtlarında usulsüzlük yapıldığı iddiasıyla açılan soruşturma kapsamında mahkemeye çıkacağı belirtildi. İtalyan futbolunda büyük ses getiren dosya, özellikle transfer bilançolarındaki şişirme iddialar

Gazete Güncel- Napoli Başkanı Aurelio De Laurentiis'in, futbolcu transferleri üzerinden 2019–2021 yılları arasında kulüp hesaplarında mali usulsüzlük yaptığı gerekçesiyle yargılanmasına karar verildi.

İtalyan basınındaki haberlere göre Roma’daki ön duruşma hakimliği, Napoli Başkanı De Laurentiis ve kulüpteki “sağ kolu” olarak bilinen Andrea Chiavelli hakkında yapılan yargılama talebini kabul etti. İkilinin, kulübün 2019, 2020 ve 2021 yıllarına ait bilançosunda usulsüzlük yaptığı iddia ediliyor.

Detay için TIKLA...

Spor Haberleri

Bütün ülke Hyeon-gyu Oh'u konuşuyor
Amedspor Erzurum maçındaki hakem kararlarına sessiz kalmadı: "Emeğe saygı"
Dadaş seriyi 10 maça çıkardı... 10'lar gibisi yok!
Özbalta, zirvenin şifresini açıkladı: Disiplin, sabır ve karakter!