Galatasaray'ın görüştüğü kaleci ortaya çıktı: Muslera'ya mesaj yolladı

Galatasaray'da Muslera'nın yerini kimin alacağı merakla beklenirken dünyaca ünlü isimle görüşme yapıldığı belirtildi.

Gazete Güncel- Galatasaray'da Fernando Muslera'nın yerine kaleye kim geçecek27

Herkes bu sorunun cevabını beklerken, sarı kırmızılıların dünyaca ünlü kaleci Emiliano Martinez'le görüşme yaptıkları ileri sürüldü.

Martinez, geçtiğimiz günlerde Muslera'nın Galatasaray formasıyla kazandığı kupalarla verdiği poza sosyal medya üzerinden yaptığı yorumla dikkat çekmişti.

Martinez, Galatasaray'ın paylaşımına, "Crack" (Olağanüstü yetenekli) yorumunda bulunmuş, bu paylaşımın ardından Galatasaray taraftarları "Come to Galatasaray" mesajlarını yağdırmıştı.

57

Aston Villa'da oynayan Arjantinli file bekçisi ile ilgili Galatasaray'ı yakından izleyen gazeteci Levent Tüzemen de çarpıcı ifadeler kullandı.

Tüzemen, şunları söyledi

"Galatasaray, Aston Villa'nın 32 yaşındaki kalecisi Emiliano Martinez'i istiyor. 35-40 milyon euro isteniyor ama kendisi ayrılmayı düşünüyor. Icardi de vatandaşını buraya getirmek için görüşme yapacaktır. 1.95 boyunda ve Arjantin'le Dünya Kupası kaza

Spor Haberleri

Erzurumspor FK'nın yeni sezon rakipleri
Erzurum BB Şenlik Ligi'nde Mücadele Kızışıyor
Erzurum'da düzenlenen Curling Süper Lig müsabakaları tamamlandı
Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü şampiyon oldu
Trabzonspor'un Erzurum programı belli oldu!