Gazeteci Ata Trabzonspor'da

Uzun yıllar Erzurum’da görev yapan Trabzon medyasının sevilen isimlerinden biri olan Gürkan Ata, Trabzonspor Kulübü Medya Departmanında göreve başladı.

Erzurum Güncel- Nurullah PALA, haberi /PUSULA

Erzurum’da uzun yıllar Milliyet Gazetesi Bölge Temsilciliğinde görev yapan bir dönemde DHA’da çalışan gazeteci Gürkan Ata, Trabzonspor Kulübü Medya Departmanında göreve başladı.

Akşam gazetesi yazarlarından Gürkan Ata’nın Trabzonspor Kulübü’nde göreve başlaması Erzurum ve Trabzon basın camiasında sevinçle karşılandı.

Erzurum’dan Trabzon’a döndükten sonra gazetelerde çalışan Ata, uzun bir süre Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde Basın ve Halkla İlişkilerde görev yapmıştı. Emekli olduktan sonra Akşam Gazetesinde yazılarına devam eden Gürkan Ata, geçtiğimiz günlerde Trabzonspor Kulübü Medya Departmanında göreve başladı. Deneyimli gazetecinin yeni görevi Erzurum ve Trabzon basın camiasında sevinçle karşılandı.

Spor Haberleri

Amedspor'dan Rossi bombası
Dünya devinde neler oluyor? Bütün futbolcuları satılığa çıkardılar
Liglerde yeni sezon planlaması
Gelgelelim transfere!
Aziz Yıldırım'dan büyük ters köşe! Herkes Aykut Kocaman'ı beklerken bombayı patlattı