Haluk Levent duyurdu: Gidiyorum

Afet bölgesinde depremzedelere yardım eden Haluk Levent, haftaya üç günlüğüne Avrupa'ya konser vermeye gideceğini duyurdu. Levent, sosyal medya hesabından "Ben bir müzisyenim, işim bu" ifadelerini kullandı.

Erzurum Güncel- Depremzedelere ulaştırdığı yardımlar nedeniyle hedef haline getirilen Ahbap'ın kurucusu Haluk Levent, Avrupa'da iki ay öncesinden planlanan konserleri olduğunu, bu nedenle haftaya üç günlüğüne konsere gittiğini duyurdu. Levent, "Ben bir müzisyenim, işim bu. Ekip ve orkestra konserlerle geçiniyor" dedi.

Levent paylaşımında, "Ben bir müzisyenim, işim bu. Ekip ve orkestra konserlerle geçiniyor. 2 ay öncesinden bağlanmış konserlerim var Avrupa’da. İptal edersem organizasyonu yapanlar dahil 150 kişi etkilenecek. Bu sebeple haftaya 3 günlüğüne gidiyorum konserlere. Bilginize" ifadelerini kullandı.

Kültür/Sanat//Mağazin Haberleri

Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer'in son hali yürek sızlattı!
Narkotikte yeni dalga!
Mehmet Ali Erbil'e 'Epstein' dedi!
Nagihan Karadere yine ağladı!
Enes Batur 3 yıl sonra YouTube'a geri döndü!