Hesabı ödeyemedikleri için restoranda rehin kalmışlardı: TFF'den Adanaspor'u yıkacak ceza

Daha önce 3 bin 500 liralık hesabı ödeyemediği gerekçesiyle bir süre restoranda rehin kalan Adanaspor'a PFDK'dan 450 bin TL'lik ceza geldi. Karara gerekçe olarak takımda atletik antrenör bulunmaması belirtildi.

Gazete Güncel- Mali olarak zor günler geçiren TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Adanaspor’a Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) kötü haber geldi.

450 BİN TL’LİK CEZA

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) atletik performans antrenörü bulunmadığı gerekçesiyle 450 bin TL ceza kesti.

TFF’den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

ADANASPOR A.Ş.’nin, 2025/2026 futbol sezonu başından itibaren kadrosunda bulundurması zorunlu olan antrenörlerden; Atletik Performans Antrenörünün bulundurulmamasından dolayı Antrenörlerin Statüsü ve Çalışma Esasları Talimatı’nın 7/1. maddesine aykırı eylemi nedeniyle aynı talimatın 7/5. maddesi uyarınca 450.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

3 BİN 500 LİRALIK HESAP İÇİN RESTORANDA REHİN KALMIŞLARDI

Adanaspor’un bu cezayı nasıl ödeyeceği ise bilinmiyor. Turuncu-beyazlıların borçları nedeniyle takım otobüsü haczedilirken bir olay gündeme oturmuştur.

Geçtiğimiz aylarda deplasmana giderken bir lokantada yemek yiyen Adanaspor kafilesi, 3 bin 500 liralık yemek ücretini ödeyemediği için restoranda rehin kalmıştı. Hesabı o dönemki teknik direktör Yüksel Yeşilova ödemişti.

Kaynak:

Spor Haberleri

EGC’ den bayrak çağrısı
Samsunspor'da deprem: Hem de Fenerbahçe maçı öncesi
11'de 11 yaptı 12'yi gözüne kestirdi
Fenerbahçe'de şaşkınlık yaratan olaylar: Kısmetsizin işi muhallebi yerken kırılır dişi
Montella tavsiye etti, Chelsea ve Juventus sıraya girdi!