Icardi'nin yeni tarzını görenler heyecandan yerinde duramıyor

Galatasaray'da göstermiş olduğu performansla taraftarın sevgilisi olan Mauro Icardi saçlarını yeniden sarıya boyattı. Arjantinli yıldızın tarzını gören sarı-kırmızılı taraftarlar, yıldız futbolcunun tekrar Galatasaray forması giyeceği yönünde yorumlar yap

Erzurum Güncel- Dünya devi PSG'den kiralık olarak Galatasaray'a gelen ve performansıyla sarı-kırmızılı camianın sevgilisi olan Mauro Icardi, saçlarını tekrardan sarıya boyattı.

SAÇLARINI SARIYA BOYADI

Saçlarını yeniden sarıya boyatan 30 yaşındki yıldız futbolcu, o anlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

SEZONA DAMGA VURDU

Galatasaray'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Icardi, sarı-kırmızılı formasıyla bu sezon toplamda 26 maça çıktı. 30 yaşındaki yıldız futbolcu söz konusu karşılaşmalarda 23 gol araken 8 de asist kaydetti.

Spor Haberleri

Erzurum'da milli kamp
Erzurumspor FK maçı zirvede
1. Ligde 2. hafta görünümü
Erzurumspor FK'nın Pendik mesaisi
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin o istatistiğini görünce çileden çıktı!