İletişim Başkanlığı'nda Burhanettin Duran dönemi

Resmi Gazete'de yayınlanan kararla Fahrettin Altun'un yerine Burhanettin Duran, İletişim Başkanlığı görevine getirildi.

Gazete Güncel- Resmi Gazete'de yayınlanan kararla Fahrettin Altun'un yerine Burhanettin Duran, İletişim Başkanlığı görevine getirildi. Kararın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Duran, "Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetlerde bulunmayı nasip etsin" ifadelerini kullandı.

Dün, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un görevden alınacağı ve yerine Dışişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Burhanettin Duran’ın atanacağını iddia edilmişti.

Gündeme bomba gibi düşen iddia doğru çıktı ve uzun yıllardır İletişim Başkanlığı görevini sürdüren Altun, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kararıyla görevinden alındı. Altun'un yerine, iddia edildiği gibi Dışişleri Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Burhanettin Duran atandı.

Siyaset Haberleri

Öcalan'dan Demirtaş'a mektup
Asgari ücretlinin beklediği haber!
Fatih Terim istedi Okan Buruk alıyor