Kamışlı'daki teröristlere zırhlı nöbet kulübeleri getirildi

MARDİN'in Nusaybin ilçesine sınır komşusu olan Suriye´deki terör örgütü PKK/YPD denetimindeki Kamışlı kentine TIR'larla zırhlı nöbetçi kulübeleri getirildi.

Erzurum Güncel- Ayrıca Suriye sınırındaki Hatay'a tank ve zırhlı personel taşıyıcıların bulunduğu askeri araçlar sevk edildi.

Nusaybin'e 500 metre mesafede bulunan Suriye´nin Kamışlı kentinde, PKK/PYD'li teröristler, daha önce hendek kazarken ve toprak yığınları oluştururken görüntülendi. Sınır komşu kente bu kez de TIR'larla zırhlı nöbet kulübeleri getirildi. Terör örgütü PKK/PYD'nin kontrolü altında bulunan bölgedeki ana yolda ilerleyen 2 TIR'ın taşıdığı kulübelerin, kurşun geçirmez ve çelik malzemeden yapıldığı belirtildi.

HATAY'A TANK VE ZIRHLI ASKERİ ARAÇLAR SEVK EDİLDİ

Çeşitli kentlerde konuşlu birliklerden sevk edilen aralarında tank ve zırhlı araçların da bulunduğu 8 araçlık konvoy, öğle saatlerinde Gaziantep'in İslahiye ilçesine ulaştı ulaştı. Güvenlik önlemleri arasında ilerleyen askeri konvoydaki araçların, Hatay'da, Suriye sınır hattındaki üslerde konuşlandırılacağı bildirildi.

Gündem Haberleri

İşte rüşvetin fotoğrafı! 5 hakim ve savcı açığa alındı, İYİ Partili vekilin davası da dosyada
Eski Bakan ve Ailesinin Devasa Gayrimenkul Portföyü Gündemde: Yüz Milyonlarca Liralık Tapular
Denizolgun dosyasında çember daralıyor! "Yok" denilen otopsi videosu feth-i kabir günü ortaya çıktı
2,2 Milyar TL'lik Vurgun İddiasında 'WhatsApp' Yaptırımı: İfadeye Bile Çağrılmadılar