Karpuz tarlasında çalışarak dünya şampiyonu oldu

Antalya'nın Serik ilçesinde yaşayan Veteran güreşçi, kondisyonunu geliştirmek için yaz sıcağında tarlada karpuz taşıyarak yaptığı idmanlarla dünya şampiyonu oldu.

Erzurum Güncel- Veteran güreşçi, karpuz mevsimi olayınca idman için bu sefer inşaat alanlarını seçti. Halimoğlu, yeni şampiyonluklara beton kırarak çalışıyor.

Karpuz tarlasında çalışarak dünya şampiyonu oldu - Tıkla İzle

Dünya Veteranlar (emektar) Güreş Şampiyonası öncesinde kondisyonunu arttırmak için tarlada hasatı yapılan 15 kilogramlık karpuzları tıra yükleyerek antrenman yapan, tarladan kucağına aldığı dev karpuzları koşarak tıra kadar götürüp üzerindeki çiftçiye fırlatan Aydın Halimoğlu, emeğinin karşılığını aldı. Halimoğlu Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde 5-11 Ekim tarihleri arasında düzenlenen Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonasında 130 kiloda mindere çıkarak rakiplerini yenip birincilik kürsüsüne çıktı. Halimoğlu kendine hedef koyduğu şampiyonluklar için şimdi de inşaat betonlarını kırarak hazırlanıyor.

Spor Haberleri

Saraçoğlu da ''bu kadar'' dedi
Erzurumspor FK'da kritik tarih: 30 Haziran
Vinicius Junior’a yapılan nefret suçu ve tehdide hapis cezası
Amedspor'un yeni teknik direktörü belli oldu