Kim Milyoner Olmak İster'de Erzurum sorusu...

Televizyon dünyasının sevilen bilgi yarışmalarından biri olan ‘Kim Milyoner Olmak İster’de ekranlara gelen Erzurum sorusu dikkatleri çekti. 50 bin TL’lik soruya doğru cevap veren yarışmacı bir üst tura yükselmeye hak kazandı.

Gazete Güncel- ATV ekranlarının beğeniyle takip edilen ve dünyanın en çok kazandıran programlarından biri olan Kim Milyoner Olmak İster, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicileri ekran başına kilitledi. Yarışmaya bu hafta katılan bir yarışmacıya sorulan Erzurum sorusu ise dikkatleri çekti.

Ünlü sunucu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen programda yarışmacıya ‘‘Hangisi Erzurum’da değildir?’ sorusu yöneltildi. 50 bin TL değerinde olan sorunun şıklarını ise Yakutiye Medresesi, Pasinler Kalesi, Üç Kümbetler ve Zeugma Antik Kenti seçenekleri oluşturdu.

Soruya doğru yanıt vererek bir üst tura yükselen yarışmacı ise 100 bin TL’lik sorunun kilidini açtırarak yarışmaya devam etti.

Şeyma TAHİR/ Pusula

Kültür/Sanat//Mağazin Haberleri

Dev maç öncesi yıldız isme yapılan teklife bakın: Kaleyi gole kapatırsan...
Sevcan Orhan Buca Belediye Başkanı Görkem Duman'la evleniyor
Galatasaray'dan Dua Lipa bombası! Çuvalla para verecekler
Bu ne kendini bilmezlik! Trafiği durdurup aracın önünde dans etti
Uzak Şehir sezon finali ne zaman? Alper Çankaya ayrılığı şaşırttı