Kocaelispor'a Selçuk İnan'ı kim getirdi: Galatasaray lobisi iddiası

Kocaelispor'da prensip anlaşmasına varılan teknik direktör Selçuk İnan'la ilgili tartışmalar sürüyor.

Gazete Güncel- Süper Lig'in yeni takımı Kocaelispor'da teknik direktör olarak Selçuk İnan'la prensip anlaşması yapılmasının ardından başlayan tartışmalar sürüyor.

En Kocaeli'den Furkan Uğur'un haberine göre; Kocaelispor’un Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına vardığını duyurmasının ardından en çok yorum Fenerbahçe taraftarlarından geldi.

Haberde sarı lacivertli camiada bu anlaşma için “Galatasaray Lobisi devrede” gibi iddialar ortaya atıldığı da belirtildi.

Kocaelispor’da sportif direktör Metin Özkan ile Selçuk İnan arasındaki bağın bu anlaşmada önemli rol oynadığı da iddia edilirken, Selçuk İnan’ın diğer adaylarn Hikmet Karaman ve Markus Gisdol’e göre deneyimsiz olduğu eleştirileri de beraberinde geldi.

Haberde Selçuk İnan'ın çalıştırdığı takımlardaki performanslarına da yer verildi. İnan’ın çalıştırdığı takımlar ve performansı şu şekilde:

Gaziantep FK- 48 maç- 20 galibiyet- 7 beraberlik- 21 mağlubiyet-Ortalama 1.40 puan
Kasımpaşa- 13 maç-3 galibiyet- 2 beraberlik- 8 mağlubiyet- Ortalama 0.85 puan

Kaynak:Halk TV Haber Merkezi

Spor Haberleri

Kongreden sahaya yolculuk!
Amar Gerxhaliu Erzurumspor’da!
1461 Trabzon FK Erzurum'da kampa başladı
Erzurumspor FK'dan Barış Alıcı bombası
Şampiyona çiçekli karşılama