Erzurum Güncel- Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün KUDAKA’ya sunduğu turistlerle doğrudan irtibatlı personelin mesleki dilinin desteklenmesi eğiti isimli projenin sözleşmesi imzalandı.
Proje kapsamında kurum personelleri ve turizm sektöründen mesleki yabancı dilinin geliştirilmesi hedeflenmekte. Eğitime katılan personeller özellikle turizm danışma ofislerinde görevlendirilecek. Bu sayede Erzurum’a gelen yabancı turistlerin ağırlanması ve bilgilendirilmesinde kolaylık sağlanmış olacak.
İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü tarafından hazırlanan turistlerle doğrudan irtibatlı personelin mesleki dilinin desteklenmesi projesinin sözleşmesi KUDAKA binasında İl Kültür ve Turizm Müdürü Cemal Almaz ve KUDAKA Genel Sekreteri Prof.Dr. Osman Demirdöğen tarafından imzalandı.
Kültür/Sanat//Mağazin Haberleri
Galatasaray'dan Dua Lipa bombası! Çuvalla para verecekler
Bu ne kendini bilmezlik! Trafiği durdurup aracın önünde dans etti
Uzak Şehir sezon finali ne zaman? Alper Çankaya ayrılığı şaşırttı
Survivor Bayhan apar topar hastaneye kaldırıldı! Acun Ilıcalı'nın sözleri endişe yarattı
Derbi sonrası Şevket Çoruh tepki çekti! Pelin Öztekin'den olay sözler