Melis Sezen havuz başında leopar bikinisiyle poz verdi, sosyal medya yıkıldı

Ünlü oyuncu Melis Sezen, erkek arkadaşı Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı. Leopar bir bikini tercih eden Sezen'in paylaşımı saatler içerisinde 100 bin beğeni aldı.

Erzurum Güncel- Gülcemal dizisinde Deva karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Melis Sezen, iş adamı erkek arkadaşı Atilla Bingöl ile çıktığı tatilden havuz başı pozunu paylaştı.

BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Leopar bir bikini tercih eden Sezen'in paylaşımı saatler içerisinde 100 bin beğeni aldı. Ünlü ismin pozunu beğenenler arasında, Selen Görgüzel, Bengü, İpek Filiz Yazıcı ve Müge Boz gibi isimler yer aldı.

 

TEKNEDEN POZUNU PAYLAŞTI

Ayrıca, genç oyuncu bir diğer paylaşımında ise tekneden bir pozunu paylaştı. Sezen, "Omzuma güneşi koydum. Minik bir öpücük kondurdu" notunu düştü.

Kültür/Sanat//Mağazin Haberleri

AKİT TV'deki yorumlarıyla dikkat çekti
Miray Daner'in sevgilisi Özlem Çerçioğlu'nun oğlu Ata Caner Çerçioğlu çıktı!
İbrahim Tatlıses ve kızı Dilan Çıtak mahkemelik oldu!
Kobra Murat'ın kızı sözlendi; Euro şemsiyesi