Meteoroloji uyardı, hafta sonuna dikkat!

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada Türkiye'nin hafta sonundan itibaren yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisine gireceği belirtildi.

Erzurum Güncel- Aşırı soğuk ve karlı havanın, 27 Ocak Perşembe'ye kadar etkili olması bekleniyor. İşte son dakika Meteoroloji haberinin detayları...

Türkiye, yeni bir soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün yaptığı açıklamada soğuk ve yağışlı havanın bu hafta sonundan itibaren batı kesimlerden başlayarak yurt genelinde etkili olacağı belirtildi. Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelecek soğuk ve yağışlı havanın 27 Ocak Perşembe'ye kadar etkili olması bekleniyor. 

SON DAKİKA | YENİ BİR SOĞUK HAVA DALGASI GELİYOR

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı hava, 22 Ocak Cumartesi'den itibaren batı kesimlerden başlayarak yurt genelinde etkili olacak.

Gelecek hafta başından (24 Ocak Pazartesi) itibaren Karadeniz üzerinden gelecek daha soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına girilmesi sonucu yurt genelinde aşırı soğuk hava koşullarının görülmesi bekleniyor.

SOĞUK HAVA 27 OCAK'A KADAR DEVAM EDECEK

24 Ocak Pazartesi'nden itibaren Karadeniz üzerinden gelecek aşırı soğuk hava nedeniyle yurtta beklenen yağışların kar şeklinde olacağı tahmin ediliyor.

Son değerlendirmelere göre, aşırı soğuk ve karlı havanın 27 Ocak Perşembe'ye kadar etkili olması bekleniyor.

Aşırı soğuk hava, yoğun kar yağışı, çığ tehlikesi ve zirai don için vatandaşların ve yetkililerin Meteoroloji Genel Müdürlüğünün güncel hava tahmin ve uyarı raporlarını takip etmeleri önem taşıyor.

Genel Haberleri

175 milyonluk cin vurgunu: Sende ölüm büyüsü var
Çalışma Meclisi 5 yıl sonra toplanıyor! Erdoğan'la da görüşecekler