MHP Erzurum'da 5 Eylül'e hazırlanıyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, ilçe başkanlarıyla bir araya gelerek 5 Eylül’de gerçekleştirilecek il kongresinin hazırlıklarını değerlendirdi.

Gazete Güncel- MHP Erzurum İl Başkanı Adem Yurdagül, İl Teşkilat Başkanı ve ilçe başkanlarının katılımıyla düzenlenen toplantıda, 5 Eylül’de gerçekleştirilecek il kongresi öncesi hazırlıkları masaya yatırdı.

Toplantıda programın hazırlık süreci ve teşkilat çalışmaları üzerine karşılıklı istişarelerde bulunuldu. Başkan Yurdagül, yakın zamanda tamamlanan ilçe kongrelerinde göreve seçilen ilçe başkanlarını da tebrik etti.

İlçe başkanlarının kongre sürecinde ortaya koydukları özverili çalışmalarına dikkat çeken Yurdagül, hem performansları hem de ilçelerde hemşehrilerle kurdukları güçlü bağ dolayısıyla başkanları kutladı.

Yurdagül, yeni dönemde görev alan ilçe başkanlarına ve yönetimlerine başarı dileklerini iletti.

Nesrin DEMİR

Siyaset Haberleri

İmamoğlu'nu zora sokacak sözler: 15 milyon euro istedi, 5 milyon euro'sunu ödedim
Abdullah Gül sessizliğini bozdu! Erdoğan ve Bahçeli'ye tebrik