Nedim Şener’den gazetecilere saldırıya skandal benzetme

Posta gazetesi yazarı Nedim Şener'in CNN Türk'teki Tarafsız Bölge programında Yeniçağ yazarlarının da uğradığı saldırılarla ilgili gülerek "aile içi şiddet" ifadelerini kullanması tepki çekti

Erzurum Güncel- İktidara yakın Posta gazetesi yazarı Nedim Şener, CNN Türk'te katıldığı Tarafsız Bölge programında skandal açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti'yi hedef alan açıklamalarıyla dikkat çeken Şener, başta Yeniçağ gazetesi yazarlarına yönelik gerçekleştirilen saldırılar olmak üzere gazetecilere saldırıları savunurken cinsiyetçi bir yaklaşımda bulundu.

Saldırılar için "Aile içi şiddet" benzetmesi yapan Nedim Şener, konukların ve moderatör Ahmet Hakan'ın tepkilerine rağmen sözlerinde ısrarcı oldu.

Öte yandan, Ceren Özdemir ile birlikte son bir haftada 4 kadınımızın öldürüldüğü bu günlerde, Şener'in kadına yönelik şiddeti aklayan sözleri ise tepkilere neden oldu.

Güncel Medya Haberleri

İsrail - İran savaşı ile ilgili çok konuşulacak ‘Çin’ detayı!
Kahin Cem Küçük açıkladı: “Cafer Mahiroğlu başlangıç!”
Zeyrek'in ölümü için Cem Küçük'ten 'Şüphe ediyorum' çıkışı
Murat İlbak cezaevinden çıktı