Nöbet sırasında rahatsızlanan asker şehit oldu

MSB, Hakkari'de nöbet sırasında rahatsızlanan bir askerin yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olduğunu duyurdu.

Erzurum Güncel- Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Hakkâri/Yüksekova bölgesinde görevli 1 kahraman silah arkadaşımız 18 Nisan 2020 tarihinde nöbet esnasında rahatsızlanmış, kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur.

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde nöbet esnasında şehit olan Piyade Er Abdullah Çam için taziye mesajı yayımladı.

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, mesajında, “Hakkari Yüksekova bölgesinde görevli silah arkadaşımız 18 Nisan 2020 tarihinde nöbet esnasında rahatsızlanmış, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim” dedi.

Yaşam Haberleri

Epstein mağduru kadının otobiyografisi dünyanın gündeminde!
Yasemin Minguzzi'den Sedat Peker'in eşi Özge Peker'e teşekkür
Denizde kaybolan Halit Yukay'dan acı haber geldi!
Çocuklar arasında tehlikeli akım