Organize suç örgütlerine "Kafes" operasyonu: 37 gözaltı

Aydın ve Hatay merkezli 9 ilde eş zamanlı olarak düzenlenen “Kafes-50" operasyonlarında 2 organize suç örgütü çökertildi. Operasyonlarda örgüt elebaşlarının da içerisinde bulunduğu 37 şüpheli yakalandı.

Gazete Güncel- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Hatay ve Aydın merkezli 9 ilde organize suç örgütlerine yönelik eş zamanlı "Kafes-50" operasyonu yapıldığını duyurdu.

Hatay merkezli 8 ilde yapılan operasyonda, depremzedelere verilmesi gereken ilaçları dağıtmadıkları halde sahte evrak ile dağıtılmış gösterip ödeme aldıkları belirlenen 28 şüpheli yakalandı.

Zanlıların 2 milyar 250 milyon kamu zararına neden oldukları tespit edildi.

Aydın'da yapılan operasyonda da uyuşturucu madde ticaretini örgütlü olarak yaptıkları belirlenen 9 şüpheli yakalandı.

Zanlıların adreslerine yapılan baskınlarda 124 bin uyuşturucu hap, çok sayıda ruhsatsız silah ve çok miktarda dövize el konuldu.

"Kafes-50" operasyonu ile 2 organize suç örgütü çökertildi, örgüt elebaşlarının da içerisinde bulunduğu 37 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'si tutuklandı.

TRT Haber

Asayiş Haberleri

Kız kardeşini taciz edip Hakan'ı öldürdüler!
Tanınmış iş insanı ile şoförü tutuklandı