Sakarya'da yavru köpeği öldüren zanlı tutuklandı!

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ormanlık alanda patileri kesilmiş halde bulunan ve tedavi altına alındıktan sonra ölen yavru köpekle ilgili gözaltına alınan kepçe operatörü İ.M. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Erzurum Güncel- Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığının talimat doğrultusunda Sapanca Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan, olayın meydana geldiği yerde çalışma yürüten kepçe operatörü İ.M'nin, İlçe Jandarma Komutanlığı'ndaki işlemleri tamamlandı.

Sapanca Adliyesi'ne sevk edilen İ.M, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı Sapanca Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince, "sahipli hayvanın öldürülmesi ve işe yarayamayacak hale getirilmesi" suçlamasıyla tutuklandı.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Sapanca Hacımercan Mahallesi'nde 13 Haziran Çarşamba günü ormanlık alandaki köpekleri beslemeye giden hayvanseverler, patileri ve kuyruğu kesilmiş yavru köpeğin yerde kıvrandığını görmüş, veterinere götürülen ağır yaralı köpek daha sonra tedavisi için İstanbul'da bulunan bir veteriner kliniğine gönderilmişti. İstanbul'da ameliyat edilen yavru köpek kurtarılamamıştı. Olayın ardından Sakarya Cumhuriyet Başsavcılığı talimatıyla Sapanca Savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında kepçe operatörü İ.M. gözaltına alınmıştı.

AA

PARTNERÜnlü yıldızı iç çamaşırı giymediğine pişman eden şaka

Sakarya'da 5 yavru köpek ölü bulundu

Semih Terzi'nin son mesajları ortaya çıktı!

Muğla Haberleri

Kabotaj Bayramı’nda Spor ve Eğitime Yeni Nefes
Amatör Sporun Gücüne Büyükşehir Desteği
Başkan Aras’tan Yüzüncü Yılında Kabotaj Bayramı Mesajı
Başkan Aras UCLG-MEWA Genel Kurulu’nda Muğla’yı Temsil Etti
Gençlerin Kenti Muğla’ya Türkiye Belediyeler Birliği’nden Ödül