Şampiyonlar Ligi kurasında skandal olay! Kura çekimi tekrar ediliyor

İlk turda aynı grupta yer alan Villarreal ve Manchester United, kura çekiminde skandal bir yanlışlıkla aynı torbada yer aldı. UEFA, Şampiyonlar Ligi kurasını tekrarlayacak.

Erzurum Güncel- UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde daha önce eşi benzeri olmayan bir olay meydana geldi. Aynı torbada yer almaması gereken 2 takım aynı torbada yer alınca ortalık karıştı.

ATLETICO MADRID TORBASINA ATILMADI

Villarreal'in eşleşebileceği takımların kura torbasına yanlışlıkla Manchester United eklendi ve İspanyol ekibinin rakibi olarak çekildi. İki takım aynı grupta yer aldıklarından bu kura gerçekleşemedi. Kura torbası yeniden karıştırıldı ve Villarreal'in rakibi bu kez Manchester City oldu.

Daha sonrasında Atletico Madrid'in rakiplerinin belirleneceği kura torbasına Manchester United'ın katılamadığı görüldü. Bu durum, Atletico Madrid'in çekebileceği rakipler arasında Manchester United'ın yer almamasına yol açtı.

Spor Haberleri

Aziz Yıldırım 1 gün kala kararını açıkladı
Ahmet Çakar: Çeyrek final oynaması lazım
Osimhen'le ilgili bomba Barcelona iddiası: Icardi detayı
Acun Ilıcalı resmen duyurdu: 2. isim belli oldu
Galatasaray'a ceza mı? Yok artık UEFA